zaterdag 20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Einde competitie

   Fortuna_logo_scherp__klein.png  
 
 
Reserven
Donderdag 7 mei 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - Leut

 

Sponsor worden? Wat betekent dat?

Sponsor worden doe je niet zomaar! Dat doe je omdat de vereniging waar je je steun aan betuigt, iets uitstraalt en een visie heeft waar je achter staat. Omdat de club je raakt, omdat de mensen die met de club bedreven zijn je raken. Kortom, je hart en emotionele aspect "wint" het van je zakelijke aspect. 

Zoals elke vereniging kan ook Fortuna 56 Smeermaas niet zonder sponsors. Of het hier nu gaat om een grote of om kleine sponsor, voor ons is elke sponsor even belangrijk. Wij hopen in elk geval dat hetgeen Fortuna 56 probeert uit te stralen u meer dan voldoende aanspreekt om toe te treden tot onze grote groep sponsoren. Zij hebben al jaren vertrouwen in Fortuna 56, ook in de periodes dat het minder ging, en we hopen dat u door onze visie dat vertrouwen ook krijgt.

Als Fortuna willen we u graag de mogelijkheden uitleggen  Wij zijn daarom graag bereid in een goed gesprek u onze visie en onze sponsorpakketten kenbaar te maken om zo samen te komen tot een "win-win" situatie. Sponsorpakketten die uiteenlopen van een vermelding in kantine of op de website, tot en met vermelding op onze tenues. Daarnaast staan we open voor uw ideeën en zullen we er samen met u graag over gedachten van willen wisselen.

Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met één van onze bestuursleden of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Twijfelt u? Dat kan! Breng tijdens één van onze wedstrijddagen een bezoek aan ons en u zult merken dat uw hart sneller gaat slaan.

Wij verheugen ons in elk geval op uw komst en gebaar!

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                0
FC Veldwezelt                2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas  1
KMR Biesen         5

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/