donderdag 25 april 2024

Volgende wedstrijd

30e competitiewedstrijd
Zondag 28 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

Fortuna_logo_scherp__klein.png  VS
 
 
Reserven
Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

 

Zoutloos......

Fortuna vertrok vandaag naar Voorshoven, nummer 10 op de stand van de ranglijst. Elke wedstrijd is een finale om plaats 5, de doelstelling van dit seizoen te bereiken en hierdoor mogelijk eindronde, maar hier was vandaag absoluut niets van te merken. Spelers die te laat kwamen, slechte warming-up en te plat aan de wedstrijd begonnen. Dit gevolgd door schelden op elkaar en verwijten maken, in plaats van elkaar op te peppen. Duels werden niet gewonnen en de scheidsrechter die niet zijn allerbeste dag had, maar die laatste kon er nog het minste aan doen.

Fortuna kwam over de hele lijn tekort en het leek wel of Voorshoven op plek 5 stond en deze vast wilden houden. Zij gingnen de duels aan en wonnen deze dan ook. Toen we na 20 minuten al met 2-0 achter stonden probeerden we nog een vuist te maken, maar verder dan een doelpunt van Kemal en een schot van Mario op de lat kwamen we niet. Dit waren de enige twee kansen die de hele wedstrijd bij elkaar gespeeld werden. Voor rust maakte Voorshoven het duel al af en scoorde 3-1.

Rust 3-1.

Na rust was het een formaliteit. Er werden veel overtredingen begaan, het spel lag daardoor vaak stil en kansen waren alleen nog maar voor Voorshoven op te tekenen. Zij gingen hier slordig mee om of Jordy stond op zijn plaats. Een wedstrijd om snel te vergeten, maar als groep zal hier intern toch over gesproken moeten worden! Extra zou in de wonde werd nog gestrooid door Wiemismeer en Uikhoven. Zij wonnen hun wedstrijd wel.

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Umtspor                4
Fortuna 56 Smeermaas                0

 

Reserven  
Wiemismeer 4
Fortuna 56 Smeermaas         1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/