donderdag 21 maart 2019

Volgende wedstrijd

Zaterdag 23 maart 19:30 uur
vs

 

Amel winnaar Gouden Schoen

Artikel geschreven door Nol Roberts.

"Hoe sluiten we het seizoen beter af dan met een heus galabal met uitroeping van de eigen Gouden Schoen. Dat idee rijpte bij ondervoorzitter Ludie's "echtgenote" Nadine en werd gevierd op 4 mei.

Het seizoen voor Fortuna56 ligt achter hen en er wordt weer naarstig gewerkt aan het nieuwe. Even hadden ze de hoop om te kunnen promoveren naar derde maar het mocht niet zijn. Toch gaan ze met goede moed het nieuwe seizoen in. Enkele nieuwe spelers werden aangetrokken en er is ook een nieuwe trainer gecontracteerd. Het lopende seizoen werd afgesloten op 4 mei met een heus Galabal en het uitroepen van de Gouden Schoen. Dresscode was vanzelfsprekend zwart wit en de stemming zat er al vroeg in. Het Gala idee en de uitroeping van de gouden schoen vond voor het eerst plaats in de geschiedenis van de club en was volgens het bestuur een zeer geslaagde activiteit. Reden te meer om te herhalen in de toekomst. Burgemeester Keulen prees het initiatief in zijn speech en zei dat andere clubs in de regio er een voorbeeld aan konden nemen.Er waren drie genomineerden voor de Gouden Schoen die uiteindelijk ging naar Candic Amel. Hij kreeg uit handen van Schepen van Sport Astrid Puts de felbegeerde trofee. De tweede plaats was voor Jordy Barrez en de derde plaats voor Michiel Meyers. Een eervolle vermelding ging naar Fernand Verjans, die al vanaf zijn 11e bij de club aangesloten is en nu de man die de kas beheert .Er was ook een verkiezing onder de leden en vrienden van Fortuna56 georganiseerd om de knapste speler aan te duiden; winnaar werd Al Issa Abdulraman (Marco). Het bestuur en spelers zijn zeer tevreden voor dit initiatief dat ontsproot bij ondervoorzitter Ludie en zijn "echtgenote" Nadine waarbij Nadine op een voorrteffelijke wijze de avond in goed banen leidde".


   

 
   

 
   
   

 
 

 
 

 
   

 
   
 
   
   
   
   

Afgelastingen

Volg ons op

     

Komende events

No events

Hoofdsponsoren

ACMP1-car.pngJuwelier-Burger-car.pngraamprofcar1.png

Zoeken

Neeroeteren

Fortuna 56 Smeermaas

3

0

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/