Reserven
Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

Na de wedstrijden die gewonnen moesten worden tegen Lanklaar (3-2 verlies) en Wijshagen (3-3 gelijkspel) was het nu de beurt om de wedstrijd te moeten winnen tegen Ellikom. Fortuna startte sterk en binnen 10 minuten stond de 0-1 op het scorebord door Dennis. Fortuna sprong net zoals in de vorige wedstrijden slordig om met de kansen en verzuimde de voorsprong uit te breiden en de westrijd binnen 20 minuten al op slot te doen. Ellokom speelde met mes tussen de tanden en ging meer dan eens over de schreef. Resulterend in het eerste half uur in 2 maal geel en een directe rode kaart. Tot overmaat van ramp wisten ze met 10 tegen 11 zelfs de 1-1 aan te tekenen. Fortuna was met stomdheid geslagen maar kon voor rust nog de 1-2 aantekenen door wederom Dennis.

Rust 1-2

Na rust pakte Fortuna de zaken energieker aan en het was Dennis die zijn derde treffer leek te gaan maken maar neergehaald werd binnen de grote baklijn. Direct rood (wederom) en een strafschop die vakkundig werd omgezet door Amel (1-3). Het verzet van Ellikom was nu gebroken en met 9 tegen 11 maakte Fortuna optimaal gebruik van de ruimte die nu geboden werd. Fortuna combineerde aardig en vond het net nu regelmatig. Via doelpunten van Amel (2) en Dennis (1) en Michael (3) werd de score gestaag opgevoerd en en kwam zelfs de "10" zeer dichtbij. Fortuna bleef echter steken op 9 en werd verrast door een tegenaanval van Ellikom. Zo kwam de 2-9 eindstand op het scorebord en werd een stuk frustratie weggespeeld en weggespoeld van afgelopen weken. Zaterdag wacht Zutendaal en ook deze wedstrijd moet gewonnen worden willen we de aansluiting blijven behouden.