Aanvang: 15:00 uur

Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

Na 3 uitwedstrijden op rij mocht Fortuna weer eens voor de eigen supporters aantreden. Tegenstander was Zutendaal B en deze ploeg pakte direct na het beginsignaal goed door. Binnen 5 minuten lag de 0-1 in de netten. Fortuna moest even bekomen maar kwam meer en meer in de wedstrijd. Op tijd van 20 minuten werd de 0-1 omgebogen in de 2-1 voorsprong via Dennis en Gio. Zutendaal toonde echter veerkracht en vlak voor rust wisten ze met een goed gevoel de kleedkamer op te zoeken toen ze de 2-2 nog langs Jordy konden binnen trappen.

Rust 2-2

In de rust werden de puntjes op de spreekwoordelijke "i" gezet en Fortuna kwam anders uit de kleedkamer. Vanaf de eerste minuut van de tweede helft pakte Fortuna door en was het nog maar 1 ploeg die de wedstrijd dicteerde en aanspraak kon gaan maken op de winst en daarmee de 3 punten. Zutendaal kwam er niet meer aan te pas en via Brecht kwamen we direct na rust op 3-2. Fortuna was nu los en op het uur maakte Michael ook weer zijn wekelijks doelpunt (4-2). Fortuna bleef drukken maar liet een aantal kansen onbenut tot Amel zich ermee bemoeide. Met 2 doelpunten binnen 5 minuten tilde hij de score naar 6-2. Het slotstuk werd geschreven door Davy. Hij scoorde in de 88e minuut de 7-2. Mooi te vermelden dat Gregory na een blessure ook weer terug is en zich meteen toonde met 2 assists.