Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

Fortuna pakt punt tegen koploper Neeroeteren!

Fortuna trad vandaag aan tegen de fiere koploper van de ranglijst in 4C, Neeroeteren. Met 30 op 30 hadden zij tot nu toe al hun wedstrijden gewonnen. Fortuna was hiervan niet onder de indruk en begon gemotiveerd aan de aftrap. Na een voorzichtig begin was het Neeroeteren dat de wedstrijd op scherp zette door het maken van een overtreding die met rood bestraft had kunnen worden. De scheidsrechter liet het echter bij geel. De vrije trap van Brecht werd door de keeper gekeerd en evenzo niet veel later een harde knal van dezelfde Brecht. De wedstrijd golfde op en neer en ook Jordy deed zijn werk voortreffelijk HIj pakte op een fantastische manier een straffe inzet van de aanvaller van Neeroeteren. Zo bleef het bij rust 0-0.

Rust 0-0

In de tweede helft was hetzelfde spelbeeld te zien als in de eerste helft. Het spel golfde heen en weer en Fortuna werd meer en meer de baas over het veld. Neeroeteren liet zich niet onbetuigd en stribbelde hard tegen, resulterend in 4 gele kaaren binnen het uur. Ondancks vele aanvallen van beide kanten hielden, waarbij Dennis iets te lang twijfelde tussen voorzet of schot, hielden beide doelmannen hunnen netten leeg. Neeroeteren dacht nog even op zijn diefjes de 3 punten mee naar huis te nemen maar de paal stond succes voor hun in de weg. De laatste kans van de wedstrijd was echter voor Fortuna. Glenn kon een stevige tackel ontwijken (zeker goed voor rood geweest) en besloot op de paal. Al met al een terechte uitslag en voor de neutrale toeschouwer een genot om naar te kijken.