Donderdag 18 april 2024
Aanvang 20:00 uur
Wiemismeer - Fortuna

1 wedstrijd te veel...

Vandaag kwam Waterloos op bezoek. De ploeg waar we de eerste wedstrijd van de competitie met 2-6 gingen winnen en die vervolgens nog maar 2 wedstrijdjes verloren hadden. Waterloos had van tevoren al aangekondigd dat ze uit waren op revanche en dat maakten ze vanaf de eerste minuut duidelijk. Fortuna werd overlopen en stond na 18 minuten met 0-2 voor. Fortuna was onmachtig en kon hier weinig tegenover stellen. De weinige kansen die er gecreëerd werden konden niet doeltreffend afgerond worden.

Rust 0-2

In de tweede helft zette Fortuna nog even aan. Het kwam zelf via Davy na een mooie aanval en een assist van Dennis op 1-2. Het kreeg nog een paar kansen maar de bal wilde er niet in. Vijf minuten voor tijd was het Waterloos dat de wedstrijd op slot deed en de 1-3 tegen de touwen knalde. Door de vele blessures en geschorsten was dit er net 1 wedstrijd teveel aan. Na de winterstop hopen we onze geblesseerden in elk geval terug te hebben en zo tegen Veldwezelt de draad weer op te pakken. Wat rest nu is een achtste plaats, met vijf punten achterstand op nummer 5. Plaats 5! Toch ons doel voor dit seizoen en is met een goede terugronde is dit nog goed mogelijk.

Eindstand 1-3

Rest ons als Fortuna via deze weg Mario nog van harte te bedanken voor zijn inzet en voorbeeldig gedrag. Helaas kan Mario voetbal en werk niet langer combineren en was dit zijn laatste wedstrijd. Mario tot snel voor een pintje in de kantine.