Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

Knollenplein....

JB Eigenbilzen kan nog eindronde halen en dat wilden ze meteen vanaf de aftrap duidelijk maken. Eigenbilzen zette direct druk op Smeermaas maar tot echt uigespeelde kansen kwam dat niet. De verdediging stond goed en kwam alleen maar in de problemen door de vele hoge ballen die Eigenbilzen in de 16 meter dropte. Na 20 minuten ging Fortuna meer en meer meedoen, meevoetballen was niet mogelijk op het knollenveld, en kwam enkele malen dicht bij het doel van Eigenbilzen. Een doelpunt zat er echter niet in.

Rust 0-0

Na rust was het een evenwichtige wedstrijd en werd de wedstrijd iets vinniger. Veel kleine overtredingen van beide kanten lieten het spel vaker stil leggen. Grote kansen werden er niet opgetekend buiten de kans van Amel. Alleen op de keeper afgaand werd al op de 0-1 gerekend door de Fortuna supporters. Echter op moment dat Amel de trekker overhaalde sprong de bal op en werd deze hierdoor dus totaal verkeerd geraakt. Kans verkeken op de 3 punten. De 3 punten gingen uiteindelijk nog naar Eigenbilzen door onoplettendheid toen de bal wederom in de 16 gedropt werd uit een vrije schop.