zaterdag 10 juni 2023

Volgende wedstrijd

Einde competitie

    Fortuna_logo_scherp__klein.png    
 
 
RESERVEN
Competitie voltooid.
 

 

Belisia B kwam vandaag op bezoek. Medepromovendus die het met een jonge selectie behoorlijk goed doen. Tussen Fortuna en Belisia zijn het altijd leuke wedstrijden en toen Amel na 3 minuten een voorzet van Mike aan de 2e paal tegen de netten kopte, hadden de supporteers het idee dat het wederom weer een heel leuke wedstrijd kon worden. De supporters echter die dachten er eens goed voor te gaan zitten, kwamen bedrogen uit. Fortuna verviel na een sterk openngskwartier in oude gewoontes en hanteerde teveel de lange bal. Belisia stelde daar leuk combinatievoetbal tegenover. Door zo'n mooie combinatie werd de linksvoor diep gestuurd en door Robin, die net te laat zijn doel uit kwam, onderuit gehaald. Gevolg was een penalty en de 1-1. Het geluk was echter met vrouwe Fortuna want Gio kopte binnen 4 minuten alweeer de 1-2 binnen uit een vrije schop van Brecht. 

Ruststand 2-1.

In de tweede helft kwam Fortuna er nauwelijks aan te pas. Het was Belisia dat Robin downg om 2 maal uit te pakken met een schitterende redding. Hij hield zo zijn doel schoon! Na een moeilijke 2e helft bleven de 3 punten in Smeermaas, niet verdiend maar wel belangrijk.  

Eindstand 2-1

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

     

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg       
Ümitspor Maasmechelen     3
Fortuna 56 Smeermaas          2

 

Reserven     
Fortuna 56 Smeermaas        
Geen matchen meer  

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/