Aanvang: 15:00 uur

Zaterdag 6 april 2024
Aanvang 15:00 uur

Umitspor - Fortuna

Op een doordeweekse donderdagavond werd de wedstrijd tegen Kesselt afgewerkt. Fortuna, dat snakt naar het einde van het seizoen en Kesselt dat nog elk punt nodig heeft om degradatie naar 4e te ontlopen maakten er een leuke wedstrijd van. Er werd aan Fortuna zijde bij vlagen weer eens gevoetbald en dat is de laatste weken wel eens anders geweest. Kesselt opende de wedstrijd na 10 minuten met het eerste doelgevaar door een schot op de paal. Kesselt rook bloed  en 5 minuten later was het Robin die een vrije schop uit zijn doel ranselde. Fortuna moest even bekomen maar bij de eerste goede aanval was het Lander die goed doorzette en Gregory Kapenekakis bediende. Deze schoot knap uit de draai raak 1-0. Het was echter Kesselt dat voor Fortuna het goed en wel in de gaten had de 1-1 liet aantekenen uit een corner. De 1-2 viel amper 10 minuten later na strafschopfout. Deze werd feilloos omgezet: 1-2

Ruststand 1-2.

In de tweede helft was het Fortuna dat de beste opening had maar hun kansen niet konden verzilveren. Fortuna wilde nog wel op zoek naar de gelijkmaker maar was machteloos in de aanval. Kesselt had aan 1 punt genoeg en had er 3 en liet niks meer aanbranden. Hoogtepunt in de 2e helft was het invallen van Danny Meijers die zo zijn wens in vervulling zag gaan door samen een keer met zoon Michiel op het plein te staan. Danny en Michiel proficiat!

Voor mee informatie zie het artikel in HBVL.

Eindstand: 2-1