vrijdag 1 december 2023

Volgende wedstrijd

14e competitiewedstrijd
Zondag 3 december 2023
Aanvang: 15:00 uur

 VS Fortuna_logo_scherp__klein.png
 
 
Reserven
Zaterdag 2 dec 2023
Aanvang 14:30 uur

Fortuna - Zwaluw Wiemismeer  

 

Op een door de regen geteisterde maar goed bespeelbare grasmat, trad Fortuna aan tegen Betekom in de 2e ronde van de Croky Cup. Rocky had zijn mannen goed voorbereid en ze meegegeven dat ze vooral moesten genieten van dit moment. Voor velen komt dit namelijk niet meer in hun carrière. Fortuna trad de tegenstander met open vizier tegemoet. Verdedigend werden ze in de beginfase teruggedrongen, maar naarmate de wedstrijd vorderde, voetbalden ze zich onder de druk uit. Hier en daar werden zelfs kleinere kansjes gecreëerd, waarbij geluk in de afwerking ontbrak. Betekom combineerde goed rond, maar dat was tot 25 meter van het doel van Fortuna. Echte gaten werden niet gevonden, en als deze er een keertje waren was Robin op zijn post. Doelpuntloos werd bij het rustsignaal dan ook de kleedkamer opgezocht door beide teams. 

Ruststand 0-0

De tweede helft gaf de eerste 20 minuten hetzelfde spelbeeld te zien. Betekom snel combinerend, veelal over de flanken, Fortuna met stijd en passie en wanneer het kon, snel in de omschakeling. Het was zelfs Gio die dacht Fortuna op 1-0 te zetten, maar de scheidsrechter had een handsbal gezien. Toen Brecht ook nog de keeper bij 2 vrije schoppen dwong te de noodzakelijke reddingen, was voor de trainer van Betekom de maat vol. Hij bracht 4 wissels en de snelheid van het spel ging omhoog. Fortuna kraakte maar brak niet. Toen Betekom in de laatste 5 minuten 2 dikke kansen miste, wist Fortuna hoe laat het was. Met penalties is namelijk alles mogelijk. 

In de strafschoppenserie die volgde bekroonde Robin zich tot held van de dag. Hij stopte 3 strafschoppen en schoot de alles beslissende stafschop koelbloedig tegen de touwen. Enorme vreugdetaferelen bij spelers en supporters. Fortuna naar de 3e ronde was een feit!

Eindstand 0-0
Fortuna wint na strafschoppen 6-5.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                4
Membruggen V&V                2

 

Reserven  
Genk VV  3
Fortuna 56 Smeermaas            3

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/