vrijdag 1 december 2023

Volgende wedstrijd

14e competitiewedstrijd
Zondag 3 december 2023
Aanvang: 15:00 uur

 VS Fortuna_logo_scherp__klein.png
 
 
Reserven
Zaterdag 2 dec 2023
Aanvang 14:30 uur

Fortuna - Zwaluw Wiemismeer  

 

FC Veldwezelt - Fortuna 56 als affiche was leuker dan de wedstrijd zelf. FC Veldwezelt hanteerde vanaf het begin van de wedstrijd het principe "lange ballen, snel thuis". Fortuna had hier weinig moeite mee om deze te verdedigen, maar liet zich meeslepen in het oude Engelse kick-and-rush en ging ook de lange bal hanteren. Gevolg was dat de supporters op hun honger bleven zitten en dat de wedstijd maar niet op gang kwam. Voor zover je kon spreken over kansjes waren deze dan ook verdeeld over beide ploegen. Fortuna had tegen het einde van de eerste helft nog de beste kansen. Kevin werkte af in het zijnet en Joeri miste zijn controle waardoor hij niet kon afwerken.

Rust 0-0

De 2e helft startte voor beide ploegen veelbelovend. Aan beide kanten was er een kans te noteren, alleen de spitsen waren niet adequaat genoeg of kwamen een teenlengte tekort. Veldwezelt had nu even het momentum maar Robin en zijn verdediging gaven geen krimp. Fortuna liet in minuut 65 zien dat voetballen loont. Een pass in de diepte van Brecht werd door Kevin subliem afgemaakt. 0-1 voor Fortuna. FC Veldwezelt ging nog meer de lange bal hanteren en hoopte op geluk van boven. Het was echter Kevin die met een dwarrelschot van afstand bijna de keeper van Veldwezelt verschalkte. Fortuna dacht de winst binnen te hebben maar dat was buiten Veldwezelt gerekend. Uit hoekschop werd de bal terug ingebracht en via een melee van spelers de bal tegen de touwen gewerkt. 1-1. Een gelijkspel, waar iedereen vrede mee kon hebben, leek de eindstand te worden. Totdat de bal nog eenmaal in de box werd gedropt en Dylan G. de bal in eigen doel werkte. 2-1 voor FCV. De supporters ging uit hun dak en staken vuurwerk af, zongen de gevraagde liederen en lieten Smeermaas beduusd achter. .

Eindstand 2-1.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                4
Membruggen V&V                2

 

Reserven  
Genk VV  3
Fortuna 56 Smeermaas            3

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/