vrijdag 26 april 2024

Volgende wedstrijd

30e competitiewedstrijd
Zondag 28 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

Fortuna_logo_scherp__klein.png  VS
 
 
Reserven
Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

 

Enorme deceptie...

De apotheose van het seizoen nadert zijn einde en de zenuwen nemen toe. Fortuna wist dat wanneer het vandaag zou winnen ze plaats 5 veilig zouden stellen. Iedereen stond dan ook op scherp. Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd en na een aftastend begin was het Wiemesmeer dat de eerste kleine plaagstootjes uitdeelde. De eerste grote kans was echter voor Kemal, maar de keeper van Wiemesmeer redde voortreffelijk op een kopbal van dichtbij. Het spel ging heen en beide keepers hielden hun doel schoon. Dit was echter maar gerekend tot minuut 45. Wiemesmeer kwam nog eenmaal opzetten en een afgeslagen bal werd vanuit de grote baklijn in het kruis gejaagd. Jordy was volledig kansloos en Smeermaas ging met een heel slecht geval de kleedkamer binnen.

Rust 0-1

In de tweede helft maakte Fortuna vanaf de eerste minuut druk naar voren. Dennis werd diep gespeeld en was op weg naar de keeper toen hij van achteren werd neergehaald. Rode kaart was het gevolg en doelkans om zeep. Fortuna speelde nu tegen 10 man maar het spel werd er niet beter op. De passes waren te onnauwkeurig en het spel veel te gehaast. Fortuna hanteerde teveel de lange bal i.p.v. de bal van voet tot voet te laten gaan. Onze zwart-witten kregen dan ook het deksel op de neus. Nadat Jordy eerst nog een mooie bal gepakt had, werd hij in de 66e minuut geklopt door een strak en hard schot. Fortuna was nu helemaal de draad kwijt en hanteerde nog meer de lange bal, maar creëerde zo goed als geen kans. Vijf minuten voor tijd kregen we de grootste kans. De scheidsrechter had een overtreding gezien en legde de bal op de stip. Amel werkte koelbloedig af (1-2) maar verder liet Wiemesmeer het niet komen.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Umtspor                4
Fortuna 56 Smeermaas                0

 

Reserven  
Wiemismeer 4
Fortuna 56 Smeermaas         1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/