woensdag 1 mei 2024

Volgende wedstrijd

Einde competitie

   Fortuna_logo_scherp__klein.png  
 
 
Reserven
Donderdag 7 mei 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - Leut

 

Zwaluw Wiemismeer stond vandaag op het programma. De ploeg die ons vorig jaar tweemaal versloeg en zo de eindronde ging spelen. Dit jaar zou dit niet mogen gebeuren en Fortuna trad dan ook gemotiveerd aan. Voor we het echter goed en wel wisten keken we na tien minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Wiemismeer maakte gebruik van een misverstand en strafte dit koelbloedig af. Fortuna bleef niet lang bij de pakken neerzitten en trok gedecideerd ten aanval. Kansen waren er voor Dennis, Michael en Amel. Echter ontbrak het aan de eindpass om onze spitsen in stelling te brengen en als dit dan toch lukte ontbrak het aan scherpte. Fortuna kwam zelf een paar keer goed weg toen Wiemismeer voorlangs schoot en Jordy op haar weg trof.

Rust 1-0

In de tweede helft was het Fortuna dat meer en meer op de helft van Wiemismeer ging spelen. De wedstrijd werd grimmiger en bij een opstootje trok de scheidsrechter geel voor de Wiemismeer-speler en rood voor Michael. Onbegrijpelijke beslissing en zo volgden er nog een paar meer. Veelal in het nadeel van Fortuna. Tot overmaat van ramp viel ook nog Jelle geblesseerd uit. Fortuna herpakte zich en ging achterin met 3 op lijn spelen en schoof Gio een lijn hoger. Dit resulteerde direct in een gevaarlijke situatie maar Gio kan de bal op het laatste moment niet bij een medespeler krijgen. Wiemismeer werd met de rug tegen de muur gedrukt en kwam er nog sporadisch uit, maar als ze eruit kwamen waren ze wel zeer gevaarlijk. Jordy behield zijn doel schoon waardoor de hoop op een gelijkspel behouden bleef. Die ene echte kans wilde echter maar niet komen tot een paar minuten voor tijd toen een speler van Wiemismeer de bal tegen de eigen onderkant deklat schoot, waarna de terugspringende bal door Nick eveneens tegen de onderkant van de deklat werd geschoten. Zo bleef het bij een teleurstellende 1-0 nederlaag. Het is te hopen dat we ons snel kunnen herpakken zodat we niet op het einde van het seizoen, gelijk als afgelopen jaar zeggen, we komen helaas 2 puntjes tekort.

Eindstand 1-0

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                0
FC Veldwezelt                2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas  1
KMR Biesen         5

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/