woensdag 22 maart 2023

Volgende wedstrijd

25e competitiewedstrijd
zondag 19 maart 2023
om 15:00 uur

Fortuna_logo_scherp__klein.png vs 
 
 
RESERVEN
Zaterdag 18 maart 2023 15:00 uur
Fortuna 56 - JB Eigenbilzen

 

De scheidsrechter had beslist: hier wordt gespeeld vanavond! Op een hard en met een laagje sneeuw bedekt veld werd de bal aan het rollen gebracht. De twee promovendi die het meer dan verdienstelijk doen, Wiemismeer, nummer 4 op de ranglijst op bezoek bij nummer 6, Fortuna. Fortuna moest winnen om de aansluiting te behouden, en revanche te nemen voor de nederlaag eerder dit seizoen in Wiemismeer, anders werd de kloof 7 punten. De wedstrijd startte zoals te verwachten viel. Wennen aan de omstandigheden, voorzichtig aftasten en Wiemismeer leek dit als eerste onder controle te hebben. Zij losten binnen 2 minuten al het eerste schot maar Robin was attent. Fortuna zette daar haar eerste wapenfeit tegenover in minuut 5, waar geappelleerd werd voor een vermeende handsbal in de grote baklijn. Fortuna had even het momentum en na een mooie pass van Mike besloot Amel net naast. De wedstrijd ging nu heen en weer. Wiemismeer zag na 20 minuten een bal op de paal belandden en na 25 minuut was Robin kansloos na een penaltyfout van Sander: 0-1. Fortuna stroopte de mouwen op en kwam met goed combinatievoetbal steeds vaker gevaarlijk opduiken voor de Zwaluw-goalie. Op slag van rust was het Gio die op goed oplette. De keeper kon de ingekopte bal van Mike op vrije trap van Brecht niet pakken en Gio tikte de bal bij de 2e paal binnen. Met een verdiende 1-1 werden de warme kleedlokalen opgezocht.

Ruststand 1-1.

In de tweede helft was het Brecht die na vijf minuten gelijk de keeper van Wiemismeer testte. Zijn schot werd gekeerd, maar 3 minuten later was het Joeri die een voorzet van Michiel binnen werkte: 2-1. Wiemismeer was allerminst van slag en zag een mooie aanval door een niet kort genoeg gedekte speler naast gekopt worden. Fortuna antwoordde Zaluw's offensief met een schot van Brecht, maar wederom was de keeper van Wiemismeer Brecht de baas door ook nu redding te brengen. Dit alles binnen 15 minuten in de 2e helft. Het laatste half uur was nagelbijtend aan beide zijden. Wiemismeer joeg op de gelijkmaker en Fortuna loerde op haar kansen via de counter. Tot echt grote kansen leidde dit echter niet, maar de wedstrijd was allerminst saai. In de laatste vijf minuten was het de van een blessure teruggekeerde Kevin die Mike net niet in stelling kon brengen en een schot van de Zwaluwspits werd door Robin net over de lat gekeken. Kort hierop volgde het laatste fluitsignaal en was de vreugde-explosie enorm aan Fortuna kant. 

Eindstand 2-1

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons op

     

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg       
FC Veldwezelt 2
Fortuna 56 Smeermaas         0

 

Reserven     
Heis Sport       2
Fortuna 56 Smeermaas         2

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/