zaterdag 2 maart 2024

Volgende wedstrijd

23e competitiewedstrijd
Zaterdag 2 maart 2024
Aanvang: 19:30 uur

Fortuna_logo_scherp__klein.png  VS
 
 
Reserven
Donderdag 29 februari 2024
Aanvang 19:30 uur

Neeroeteren - Fortuna  

 

Carnavalszondag! Vastelaovend! En wat doen wij? Voetballen tegen Grimbie. Na een aantal keren gevraagd te hebben was het voor Grimbie onmogelijk om op een andere dag te spelen.... Op een slecht veld werd de westrijd op gang gefloten, maar het leek erop of de 22 spelers op het veld dat nog niet door hadden. Fortuna deelde via 2 stilstaande situaties een paar kleine speldenprikjes uit, Grimbie zette daar een hard werkende spits tegenover die echter goed in bedwang werd gehouden. Veel middenveldspel, geen kansen. Pas na een half uur was er het eerste echte doelgevaar. Op voorzet van Kevin kopte Mike net naast en Brecht zag een schot rakelings overgaan. Toen we dachten dat we met 0-0 zouden gaan rusten was het Mike, die na goed doorzetten, een duw in de rug kreeg binnen de grote baklijn. De goed leidende scheidsrechter legde de bal op de stip en Amel bleef koelbloedig en werkte de 0-1 tegen de netten..

Ruststand 0-1.

Na de rust kwamen beide ploegen anders het veld op. De gewenningsperiode van de 1e helft was voorbij en de wedstrijd leefde helemaal op. Fortuna startte sterk met 2 kansen voor Kevin die hij niet kon verzilveren en de spits van Grimbie zag zijn schot voorlangs gaan..Toch was het Kevin die na pass van Joeri, Mike vrij voor keeper zette en die werkte beheerst af (0-2). Fortuna had de wedstrijd in handen werd gedacht, maar na een fout in de 16 was het amper 1 minuut later alweer 1-2. Bijna was het 3  minuten later 2-2, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Fortuna stond even onder druk, ging mee in de strijd van Grimbie in plaats van te blijven voetballen, maar toonde veerkracht. Het was Fortuna dat het gevaarlijkst was en een paar maal de wedstrijd op slot had moeten gooien. Mike miste zijn voorzet op de geheel vrijstaande Kevin en zag een kopbaldoelpunt wegens buitenspel afgekeurd worden. In de 91e minuut was dan toch Mike die Cé vrij voor doel zette en deze kon eenvoudig binnen schieten. Een dik verdiende 1-3 zege, op karakter. 

Eindstand 1-3

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
VC Kesselt            1
Fortuna 56 Smeermaas                 0

 

Reserven  
Uikhoven 1
Fortuna 56 Smeermaas      2

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/