maandag 20 mei 2024

Volgende wedstrijd

Einde competitie

   Fortuna_logo_scherp__klein.png  
 
 
Reserven
Donderdag 7 mei 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - Leut

 

Membruggen moest nog knokken voor elk punt en dat deden ze dan ook. Veel inzet, veel strijd en heel veel lange ballen. "Laten we zo snel als kan en zo ver als kan van ons eigen doel afspelen en laat de spitsen het maar uitzoeken" was de gedachte van hun trainer. Fortuna kreeg de eerste waarschuwing al na 10 minuten toen Robin reeds verslagen was maar de bal nog van de lijn gekeerd kon worden door een verdediger. Even later was het Robin zelf die redding moest brengen op een kopbal bij de 2e paal. Fortuna kon hier weinig tegenover stellen buiten Lander die op een diepe bal door de uitlopende keeper te ver naar buiten gedreven werd en zodoende  niet meer kon afwerken. Het spel ging nu echter iets meer heen en weer en nadat Robin weer tweemaal gered had was het tweemaal Mike die geen geluk had in de afwerking. Dylan Huysmans had dit wel en met een schot overdwars zette hij onverwachts de 0-1 ruststand op het bord.

 Ruststand 0-1.

In de tweede helft nam Membruggen het touw stevig in handen. Fortuna kwam elke keer een stapje te kort en maakte vaker de (onnodige) overtreding. Uit één van de vrije schoppen had Robin nu geen verweer en zo werd de 1-1 opgetekend. Het was pas 1-1 maar het leek erop dat Fortuna de wedstrijd al had opgegeven. De kopjes gingen omlaag en het gescheld op elkaar nam alleen maar toe. Midden tweede helft was er toch nog een flits van Joeri te zien. Na goed doorzetten op links werd hij binnen de grote baklijn neergehaald maar kon hij in een uiterste poging de bal toch nog tot bij Mike krijgen. Deze schoot echter onbeheerst over. 10 minuutjes later werd een hoekschop van Dylan door alles en iedereen gemist en was het weer Mike die zijn ongelukkige middag helemaal in het water zag vallen door alweer een grote kans te missen. Membruggen deed het wat dat betreft beter. Zij scoorden wederom op vrije trap de 2-1 door een overtal situatie goed uit te spelen. De kopjes gingen nu helemaal omlaag en het tij kon niet meer gekeerd worden. 
 
Eindstand: 2-1
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                0
FC Veldwezelt                2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas  1
KMR Biesen         5

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/