maandag 24 juni 2024

Volgende wedstrijd

Einde competitie

   Fortuna_logo_scherp__klein.png  
 
 
Reserven
Donderdag 7 mei 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - Leut

 

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen, uit naar Ümitspor. Fortuna startte door de vele afwezigen met een combinatie van de A en de B ploeg en kwam verrassend goed tevoorschijn. Er werd onder een lekker zonnetje heerlijk gevoetbald en we hadden de eerste helft het beste van het spel. Kansen werden er afgedwongen via Joeri en Dylan, maar een doelpunt bleef uit. Als zo vaak liepen we ook dit keer tegen een achterstand aan. Ümitspor scoorde de 1-0. Wie dacht dat het nu gedaan was met Fortuna kwam bedrogen uit. Fortuna was allerminst onder de indruk en bleef goed voetballen via het motto van Ümitspor: alleen voor 1 en 1 voor allen. Via Gregory Kapenekakis, op aangeven van Rocky, en via Dylan Huysmans, op aangeven van Joeri, werd de achterstand omgezet in een verdiende 1-2 voorsprong.

Ruststand 1-2

Na de rust was het Fortuna dat het beste uit de startblokken kwam. Rocky, die zijn meerwaarde voor dit team maar weer eens aantoonde, liet zijn klasse zien en schoot van afstand op de lat. De terugspringende bal werd door een goed voetballende Robin Schoubs slecht verwerkt. De twijfel tussen direct koppen of toch aannemen was er net teveel aan. Ümitspor leefde nog en veerde langzaam op. Ze kwamen meer en meer in hun spel en bij Fortuna hadden sommige jongens een zak extra zuurstof nodig. Conditioneel zaten sommige spelers er doorheen, maar op karakter gooiden zij zich vol in de strijd. Met enkele reddingen liet Robin Vrijens nogmaals zien dat hij meer dan een perfect stand-in is voor Robin Schoubs. Maar op een onterecht gegeven strafschop was hij echter kansloos, net als bij de onverdiende 3-2 die vijf minuten voor tijd viel. Fortuna wilde wel nog naar voren maar het lukte gewoon niet meer. De pijp was leeg na een lang en zwaar, maar uiteindelijk succesvol seizoen. Eenvoudige handhaving in derde, doel voor dit jaar meer dan bereikt. Met vertrouwen kunnen we uitkijken naar volgend seizoen.

Eindstand 3-2

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Fortuna 56 Smeermaas                0
FC Veldwezelt                2

 

Reserven  
Fortuna 56 Smeermaas  1
KMR Biesen         5

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/