zaterdag 27 april 2024

Volgende wedstrijd

30e competitiewedstrijd
Zondag 28 april 2024
Aanvang: 15:00 uur

Fortuna_logo_scherp__klein.png  VS
 
 
Reserven
Donderdag 25 april 2024
Aanvang 19:30 uur
Fortuna - KMR Biesen

 

Op een mooie zondagmiddag trokken we naar het prachtige complex van Zutendaal VV. Een directe concurrent voor het spelen van de eindronde. Fortuna startte goed aan de wedstrijd en had het betere van het spel. Het was Kevin Remmers die na 12 minuten het eerste gevaar stichtte. De keeper van Zutendaal stond echter op zijn post. De wedstrijd kwam echter meer en meer in evenwicht maar het was nogmaals Fortuna dat kwam piepen. Een schot van Joeri week af op de rug van een tegenstander en ging net naast in corner. Op het half uur werd Zutendaal sterker en creëerde zijn eerste echte kans. Robin liet zien niet van gisteren te zijn en verwerkte het gevaarlijke schot in corner en amper 2 minuten later trad Robin weer reddend op nadat onze verdediging, na een verre uittrap van de doelman van Zutendaal, onder de bal doorging. In minuut 35 was het dan toch raak voor Zutendaal. Van een misverstand tussen Michiel en Robin maakte de spits van Zutendaal dankbaar gebruik: 1-0.

 Rust 1-0

In de 2e helft was het Fortuna dat wist wat hen te doen stond. De wedstrijd keren. Maar dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan. In het eerste kwartier probeerde Fortuna de druk op te voeren en dit leidde tot een paar kleine kansen. Kevin Remmers vond 2 maal de keeper op post. Zutendaal bleef rustig spelen, was gevaarlijk over de flanken en dit resulteerde in de 2-0. Actie vanop rechts, 2 man uitkappend en scherpe voorzet afleverend. Deze werd in een reddingspoging in extremis, onfortuinlijk in eigen doel gewerkt. Fortuna gooide nu alles naar voren en amper 5 minuten later was het onze kapitein Michiel die in de 16 meter werd neergelegd. Kevin Remmers benutte de strafschop feilloos: 2-1. Fortuna ging nu op zoek naar de gelijkmaker maar kon geen echte vuist meer maken. om Zutendaal echt pijn te doen.  

Eindstand 2-1

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Volg ons op

 

  x-logo.png  

Kleding sponsoren

cbbouw-logo.pnghddesign-logo.pnglwcleaning-logo.pngmvchape-logo.pngolympic-logo.pngtap-logo.png

Zoeken


Fortuna 1e ploeg   
Umtspor                4
Fortuna 56 Smeermaas                0

 

Reserven  
Wiemismeer 4
Fortuna 56 Smeermaas         1

 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
Drutti.pngOlympic.pngUitvaartRogerBarthels.pngbandencentralesmeermaas.pngcarwashcarlisli.pngelectrostylmanlanaken.pngfrituur-smeermaas.pngijsparadijslanaken.pngmhhekwerken.pngnulensbakkerij.pngpietermansdrukkerij.pngpixelplus.pngsanitairbastiaens.pngsmulheukskelanaken.pngtaxi-schijns.pngtentenlemmens.pngtoyotacarlisli.pngvleeshal-hendriks.pngvolksapotheekpaulissen.png
http://b.artbetting.net/